Alkmaar

Boek nu een afspraak voor een coronatest in Alkmaar

Neem jouw paspoort of ID mee naar de testlocatie. Wilt u een afspraak maken voor meerdere personen? Maak dan per persoon een aparte afspraak op onze website.
Testadres: Magdalenenstraat 22, 1811 JR Alkmaar Openingstijden: 07:00 tot 20:00

PCR-test vóór 11:00 uitslag dezelfde dag

Antigeen sneltest uitslag binnen 15 minuten

Laden...

Waarom Covid Sneltest Loket?

Reiscertificaat

Internationaal erkend certificaat geschikt voor alle reizen.

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 15 minuten. Van de PCR-test voor 11:00 uur getest op dezelfde dag en na 11:00 uur de volgende dag.

RIVM gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn gevalideerd door het RIVM.

Gratis annuleren

Annuleer gratis tot 1 uur voor de afspraak per e-mail.

Sneltest

Antigeen

€69 € 59,-

Covid Sneltest Loket maakt alleen gebruik van door het RIVM gevalideerde antigeen sneltesten. De antigeen sneltest, van het merk Abbott, waar wij gebruik van maken wordt afgenomen middels een dun wattenstaafje waarbij een uitstrijkje uit de neus wordt genomen. Na 15 minuten is het resultaat bekend en wordt je middels een e-mail op de hoogte gesteld van de uitslag. Indien gewenst, is het bij ons ook mogelijk om een reiscertificaat in het Engels te ontvangen. Belangrijk is wel hierbij dat u de wetten/richtlijnen in het land van bestemming controleert omtrent covid-19 certificering. 

PCR-TEST

Swab

€125 € 89,-
Bij een PCR polymerase chain reaction -test wordt met een wattenstaafje een uitstrijk genomen van slijm uit de neus en keel. Dit gaat naar een RIVM gevalideerde laboratorium voor de analyse. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid en geldt internationaal als de ‘gouden standaard’, dat wil zeggen dat dit als de beste test beschouwd wordt. De PCR-test wordt afgenomen onder supervisie van een BIG geregistreerde arts. Bij een negatieve uitslag ontvangt u een erkend internationaal reiscertificaat in het Engels. Hiermee kunt u met een gerust hart op reis.

PCR-TEST

Speeksel

€139 € 129,-
Het is bij ons ook mogelijk om middels speeksel de PCR-test af te nemen. Er wordt dan GEEN gebruik gemaakt van swabs. Deze methode wordt door velen als bijzonder aangenaam ervaren (met name kinderen). De test is goedgekeurd door het RIVM en voldoet daarmee aan de eisen zoals gesteld door de GGD, waarbij onze gecertificeerd laboratorium (EN ISO/ IEC 17025:2005) gebruik maakt van de gouden standaard PCR analyse. LET OP: om te voorkomen dat een monster niet te testen is, dien je een half uur voor het afnemen van de test je mond te spoelen met water. Vervolgens zorg je dat je gedurende de 30 minuten tot aan het afnemen van de test niet meer eet, drinkt, rookt, kauwgom kauwt, of tanden poetst. Belangrijk: controleer de wetten/richtlijnen in het land van bestemming omtrent covid-19 certificering.

Hoe werkt Covid Sneltest Loket?

Boek een afspraak

Maak een afspraak online en ontvang je afspraakbevestiging per e-mail (incl. factuur en instructies) binnen enkele minuten.

Snel getest

De test duurt ongeveer 5 tot 7 minuten. Je hoeft niet op de testlocatie te wachten. Wij zorgen ervoor dat de testuitslag bij je terecht komt.

De uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je per e-mail. De sneltest en PCR certificaat ontvang je op een simpel en beveiligde manier in een veilige omgeving.

Een tip van ons

Neem jouw paspoort of ID mee en houd je te allen tijde aan de richtlijnen van het RIVM.